kyocera logo

Met Kyocera kiest u voor kwaliteit

Onze Kyocera printers staan garant als de beste, schoonste, veiligste en slimste printers ter wereld. Deze moderne printers vormen een spil in jouw digitale kantooromgeving. We leveren door heel Nederland en België, met een service responstijd van maximaal 8 werkuren op werkdagen tussen 09 en 17 uur. Bijvoorbeeld de compacte Kyocera Taskalfa 308ci met 7 belangrijke voordelen:

 1. Tot wel 30 pagina’s A4 per minuut in zwart-wit en kleur
 2. Compact formaat met vele papierinvoer- en afwerkingsopties
 3. Standaard dubbelzijdig kleur printen, kopiëren, scannen, faxen 
 4. 7-inch kleuren touchscreen met startscherm
 5. Laag energieverbruik
 6. Duurzame componenten voor een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid
 7. HyPAS™ softwareplatform voor krachtige bedrijfsoplossingen op maat

Groeit u met uw bedrijf en heeft u daarvoor een grotere of snellere printer nodig (tot meer dan 50 pagina's per minuut)? Met Kyocera print service groeit uw printer met u mee! Download hier de brochure met het complete printer aanbod. 

Kyocera printer hurenKyoceraTASKalfa 308ci

24 uurs toezicht voor gegarandeerd bedrijfsklare printers

Uitval is geen optie, wij begrijpen dat. De printers die wij leveren, staan 24 uur onder toezicht zodat alles vlekkeloos werkt. Onderhoud & service zijn standaard inbegrepen, inclusief het vervangen van verbruiksmaterialen. Mocht er een storing optreden, dan rukt de technische dienst van Kyocera meteen uit en zorgt ervoor dat het probleem binnen de kortst mogelijke tijd wordt opgelost, desnoods krijgt u een vervangende machine.

Kyocera is één van de weinige aanbieders van printers met een eigen technische dienst. Onderhoud en service van je printers zijn dan ook in goede en vakbekwame handen. Bij problemen staat een techneut binnen no-time (dezelfde dag) bij jou voor de deur, daar zorgen wij van Bossche Toner voor. 

Betalen per afdruk, bespaar tot 75% 

Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte meerkosten. Je betaalt uitsluitend de afdruk die je maakt en de kleur die je gebruikt, niet meer en niet minder. Kyocera is de eerste en enige fabrikant die kleurenafdrukken variabel belast naar rato van tonerverbruik. De kleurentellers in de printers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk, waardoor jij tot wel 75% kunt besparen op jouw printkosten per pagina. Dit is de ideale en meest efficiënte manier om het meeste uit jouw printer te halen. In de prijs zitten alle kosten als onderhoud en toners meegenomen. Vraag Robert de Bekker voor een vrijblijvend advies over het tarief en de facturering. Klik hier voor uitleg over de techniek achter te besparing in print kosten, of download hier de brochure met de uitleg over het unieke Kyocera besparen per afdruk systeem. 

Geen callcenter maar uw eigen vaste contactpersoon

Bij Bossche Toner bent u een VIP, u krijgt het 06 nummer van uw contactpersoon die u 24/7 mag bellen bij problemen met uw printer, elk probleem wordt opgelost. Bij Bossche Toner is de klant koning! Hieronder onze voordelen:

 1. Robert de Bekker van Bossche Toner staat altijd voor u klaar, bel hem op 0623901000
 2. Team van eigen servicemonteurs voor Nederland en België binnen 8 werkuren ter plaatse
 3. Officiële Kyocera dealer 
 4. Onderdelen op voorraad 
 5. Competitieve prijzen en garantievoorwaarden